Multiplayer gokkasten online spelen
100 Joker Staxx

100 Joker Staxx

Gokkasten van Playson kunnen voor mooie prijzen gespeeld worden en daar is de 100 Joker Staxx gokkast een goed voorbeeld van. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een totaal van 5 rollen. Er zijn 4 symbolen per rol te zien en daardoor speel je dit spel met 20 symbolen per draai voor de winst. De spanning zal al snel hoog oplopen als je met dit spel aan de slag gaat. Voor de winst spelen op dit spel van Playson kan met een RTP van 96,48%. Alle winsten worden willekeurig behaald, omdat er een Random Number Generator actief is. Daarnaast heeft dit spel een goed uitgewerkt thema gekregen. Je speelt met een thema over fruit. Er zijn kersen, sinaasappels, pruimen, citroenen, druiven en watermeloenen aanwezig. Gouden bellen, gouden zevens, rode zevens, gouden sterren en jokers zijn ook op de rollen te vinden.

Spelregels leren kennen

Er kunnen prijzen behaald worden zodra je op de rollen van het spel combinaties vormt. Combinaties moeten minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de 100 Joker Staxx gokkast met 100 winlijnen en elke combinatie moet er daar één van volgen. Dit spel kan worden gespeeld met ruime inzetlimieten. Er kan minimaal €0,20 per draai geplaatst worden. Wil je met hogere inzetten een gokje wagen? Dan is dat mogelijk tot maximaal €100 per draai.

Mis Wilds en Scatters niet

Uiteraard heeft ook dit spel extra functies gekregen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Maak onder andere gebruik van het Wild symbool. Deze herken je aan de joker. Het Wild symbool kan alle standaard symboolsoorten vervangen en je kunt hier onderbroken combinaties mee laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan win je alsnog een geldprijs. De gouden ster dient als Scatter en hier kun je prijzen mee winnen zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen.