Multiplayer gokkasten online spelen
Game 2000

Game 2000 Deluxe

Als je opzoek bent naar een unieke gokkast met veel spanning dan is de Game 2000 Deluxe gokkast een echte aanrader. Deze gokkast is op de markt gebracht door ontwikkelaar Stakelogic en dit spel heeft al veel spelers aangetrokken. Wie de Game 2000 Deluxe gokkast gaat spelen zal zich geen moment vervelen en zal niets liever willen dan de rollen laten draaien. Je kunt met dit spel mooie winsten behalen en dat zorgt al snel voor veel spanning. De Game 2000 Deluxe gokkast neemt je mee naar een groot café en daar kom je aan een gokkast te zitten. Je ziet 2x 3 rollen en deze kun je laten draaien om winsten te kunnen behalen. De rollen van het spel laten mooie symbolen zien en ze hebben allemaal prachtige kleuren. Op de rollen van deze gokkast kun je fruitsymbolen als citroenen, sinaasappels, pruimen, meloenen, aardbeien en kersen draaien. Daarnaast kun je ook klavertjes viert draaien en gouden bellen. Dit spel heeft veel te bieden en voordat je het weet heb je een winst te pakken.

Extra functies

Je kunt extra functies tegen komen wanneer je de Game 2000 Deluxe gokkast gaat spelen en dat zorgt voor de nodige spanning. De extra functies kunnen de kans op winst vergroten en kunnen voor leuke uitbetalingen zorgen. Je kunt op de rollen van de Game 2000 Deluxe gokkast Club symbolen draaien die een mysterie prijs op kunnen leveren. Van te voren weet je niet welke winst je gaat behalen dus dat zal al snel voor een adrenaline boost zorgen. Door de extra functies zal je je geen moment vervelen en dat maakt de Game 2000 Deluxe gokkast meer dan de moeite waard.

Speel gratis of zet echt geld in

Bij het online casino kun je de Game 2000 Deluxe gokkast op twee manieren spelen. Je kunt het spel gratis spelen of voor echt geld. Als je het spel eerst wilt leren kennen kan gratis spelen een prima oplossing zijn. Tijdens het gratis spelen krijg je een virtueel speeltegoed en daarmee kun je het spel goed leren kennen. Je komt te weten op welke manier je de rollen kunt laten draaien, hoe je winsten kunt behalen en wat de extra functies kunnen betekenen. Als je het spel goed genoeg kent kun je altijd voor echt geld gaan spelen. Voordat je dit kunt doen moet je goed bedenken hoeveel geld je in wilt zetten. Met welke inzet je het spel gaat spelen kun je geheel zelf bepalen en dit kan na elke draai aangepast worden. Houdt wel altijd rekening met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Draai de rollen voor minimaal €0,20 per draai en voor maximaal €100 per draai.