Multiplayer gokkasten online spelen

Random Runner gokkast online

Als we het over de Random Runner gokkast hebben, dan zal hij vaak niet eens geïntroduceerd te hoeven worden. Je hoort weleens vaker: "Oh ja, die stond vroeger bij ons in de kroeg, die geweldige klassieke fruitautomaat met zijn klokken, sinaasappels, druiventrossen, zevens en de welbekende sterren". Elke gokkasten liefhebber kent hem wel, maar in de versie zoals je hem hierboven gratis kunt uitproberen zal je hem niet in de kroeg of snackbar tegen zijn gekomen. De Random Runner is vernieuwd en is door Stakelogic (Novomatic Interactive) in een nieuw jasje gestoken.

Vroeger kon je nog automatisch spelen op deze gokkast, zonder zelf te drukken. Tegenwoordig is dit in de kroeg gewijzigd en kan je er geen kaartje meer tussen stoppen. Online is dit gelukkig nog wel het geval. Lekker achteroverleunend vanuit je luie stoel, comfortabel vanuit je woonkamer of op de bank (via mobiel) kan je gaan spelen. Je zult de Random Runner niet vaak meer tegenkomen in een café, eigenlijk alleen nog in echte gokhallen zoals de Fairplay of Krijco.

Random Runner gokkast

De Random Runner gokkast online is anders dan de klassieker van voorheen. Uiteraard zijn de geluiden en de vormgeving wel hetzelfde, maar komt hij nu met zes rollen tegelijk. Het basisspel is verdwenen en je kunt de inzet ook direct verhogen. Punten hoeven niet meer opgespaard te worden! Gelijk gokken voor die grote prijzen? Het is mogelijk! Als speler kan je zelf bepalen of je de twee sets met drie rollen afzonderlijk laat draaien of tegelijk. Dit is afhankelijk van de inzet.

Grote voordelen zijn het feit dat je nu met een hogere inzet kunt gokken. De uitbetalingen liggen hoger en de uitbetalingspercentages over 100 beurten gezien zijn ook gestegen. Er worden nu vaker combinaties gevormd en het percentage ligt soms rond de 95% tot 96%. Voor iedere 100 euro inzet, zou je over het algemeen 95 tot 96 euro terug winnen. Uiteraard kan jij die gelukkige winnaar zijn die veel meer credits wint.

Symbolen op Random Runner gokkast

De symbolen op de Random Runner gokkast zijn hetzelfde gebleven. De oude vertrouwde symbolen zijn gelukkig weer terug. Hieronder een overzicht van de symbolen, gerangschikt op waarde:

  • Sinaasappels
  • Peren
  • Aardbeien
  • Blauwe bessen
  • Watermeloenen
  • Klokken
  • Druiventrossen
  • Zevens
  • Sterren (bonus symbool)

Uitbetalingen Random Runner gokkast

Uitbetalingen zijn afhankelijk van de totale inzet per draai. Als je de inzet verhoogd met de 'total bet' knop, zal ook de uitbetaling stijgen per gevormde combinatie met fruit symbolen. De Random Runner fruitautomaat kan nu winsten bieden tot wel.

Waar kan ik deze gokkast spelen?

De Random Runner gokkast gratis spelen is mogelijk. Je ontvangt van Stakelogic €1000 aan oefenmunten. Wanneer je hem met echt geld wilt gaan spelen, dan is hij beschikbaar bij PowerJackpot. Je ontvangt bij een eerste storting meteen een geweldige 100 euro cadeau.

Alternatieven Random Runner gokkast