Multiplayer gokkasten online spelen

Inzetlimieten Multiplayer gokkasten

Op multiplayer gokkasten kun je spelen met inzetlimieten dat het beste bij je past. Zo zal je per beurt zelf kunnen instellen met hoveel inzet je speelt door op de 'bet' knop te klikken. Op multiplayergokkasten.net is het mogelijk om acht verschillende multiplayer spellen te spelen bij twee aanbieders. Deze aanbieders zijn Omnislots en Fruits 4 real, dat een leuke bonus geven als je gaat gokken voor echt geld. Uiteraard kun je ook alle multi player gokautomaten gratis uit testen zodat je precies weet met welke inzet je per gokkast kunt spelen. Sommige gokkasten bieden een hogere inzetoptie dan de ander. Hierover zullen wij meer uitleg geven op deze pagina.

Lage inzet multiplayer gokkast

Wanneer je op een multiplayer gokkast met lage inzet wilt gaan gokken, dan kan je deze op de standaard inzet laten. De minimale inzet bedraagt 2 credits waarbij je met 5 winlijnen kunt spelen. Deze inzet kan je vergroten door op de rode 'bet' knop te klikken onder de rollen zelf. Als je op twee spellen tegelijk speelt, zal de minimale inzet 4 credits zijn, twee keer 2 credits en speel je met tien winstlijnen totaal. De maximale inzet op de multiplayer gokkast zelf is 40 credits, maar andere multi player gokkasten zoals de mystic player gokkast bieden weer hogere inzetlimieten zoals 100 credits per keer. De sweet 16 player gokkast biedt een hoge inzet van 160 credits per keer waarbij je kans maakt op 2000 credits met drie geld jackpot symbolen op rij.

Hoge inzet multiplayer gokkast

Zoals wij al eerder hebben aangegeven kan je zelf de inzetlimieten instellen. Zo kan je dus ook met een hoge inzet multiplayer gokkasten uitproberen. Dit kan je eerst gratis testen in flash software vanuit je eigen browser, maar ook gelijk voor echt geld met betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Money bookers en Paysafekaarten. De hoogste inzet mogelijk is 200 credits op de red and green peppers gokkast online. Deze kun je via ons spelen met een bonus van 300 euro door je hierboven even aan te melden bij Omnislots. De gokkast zelf heet wel super chips, maar is een variant van de red green peppers en precies nagebootst.

Wat zijn de voordelen van deze inzetlimieten voor gokkasten?

Doordat de multi player gokkasten velen inzetlimieten beschikbaar hebben kunnen spelers zelf een keuze maken uit een gokkast dat het beste bij hun past. Zij krijgen de mogelijkheid met zeer lage inzet de rollen te laten draaien maar ook te kiezen voor een hoge inzet te plaatsen waarbij zij kans maken op nog hogere geldbedragen. Wel dient je saldo het toe te laten, dit is een belangrijk aspect waar je op moet letten als je de inzetlimiet instelt op een multiplayer gokkast op internet.