Multiplayer gokkasten online spelen

Caribbean Adventure gokkast online

De online gokkast Caribbean Adventure van Fruits 4 Real is een multiplayer gokkast. Je kan deze spannende gokkast tegelijkertijd of afzonderlijk van elkaar spelen. De Caribbean Adventure gokkast heeft geen prijzentabel op de gokkast staan waarop je kan zien wat de symbolen waard zijn. Je kan wel op de Paytable drukken en dan krijg je de waardes van de symbolen te zien in een prijzentabel.

Speel met diverse inzetniveaus

Je kan de online gokkast Caribbean Adventure op 5 verschillende inzetniveaus spelen. Inzet 2, 5, 10, 20 en 40. Wanneer je op inzet 2 en 5 speelt speel je op 3 rollen met 27 winlijnen. Speel je op de inzetten 10, 20 of 40 dan speel je met 2 keer 27 winlijnen. In totaal dus met 54 winlijnen. Omdat je met zoveel winlijnen speelt maakt het niet uit waar de symbolen op de rollen vallen.

Wanneer je op 3 rollen dezelfde symbolen heb krijg je prijs. Leuk aan de Caribbean Adventure gokkast van Fruits 4 Real is dat je Free Spins kunt winnen. Bij 3 schatkist symbolen op de rollen van de online gokkast beginnen de Free Spins. Dit is de enigste gokkast van Fruits 4 Real die Free Spins geeft. Op de maximale inzet is het mogelijk om 1600 credits per draai te winnen.

Twee keer vier rollen

Op de Caribbean Adventure multiplayer gokkast kan je met twee keer vier rollen gaan spelen. Normaal zal je vaak een gokkast tegenkomen met drie rollen, maar nu zijn het er vier en daardoor heb je meer kans op leuke winsten. Vorm de combinaties met fruitsymbolen of behaal een mooie prijs met de schatkisten. Onder de rollen staan de schatkisten weergegeven dat free spins biedt. Ontvang gratis spins en laat de rollen automatisch draaien waarin je zeer veel grote winsten kunt pakken.

Alternatieven Caribbean Adventure gokkast