Multiplayer gokkasten online spelen
Hot4Shot Deluxe

Hot 4 Shot Deluxe

Een gokkast die je bij het online casino echt niet over wilt slaan is de Hot 4 Shot Deluxe gokkast. Dit spel is ontzettend interessant en zal vanaf de eerste draai al uiterst spannend zijn. Als je dit spel gaat spelen zal je je geen moment vervelen en zal je kans maken op mooie winsten. De Hot 4 Shot Deluxe gokkast heeft 2x 3 rollen en maximaal 20 winlijnen. Je kunt op de rollen en de winlijnen van het spel mooie winsten behalen wanneer je soortgelijke symbolen in een combinatie draait. Op de rollen van deze gokkast kun je druiven, pruimen, meloenen, peren en sinaasappels draaien. Daarnaast kun je ook blauwe sterren, gouden bellen en rode zevens draaien. Je zal de spanning bij elke draai voelen stijgen en dat maakt het erg interessant. Het liefst wil je de rollen zo snel mogelijk laten draaien want wie weet heb jij een winst te pakken. Dit spel is zowel grafisch als geluidstechnisch dik in orde en dat maakt elke draai meer dan de moeite waard.

Extra functies

Tijdens het spelen van de Hot 4 Shot Deluxe gokkast kun je de spanning ervaren door de winsten die je kunt behalen. Dat is niet het enige wat voor spanning zal zorgen want ook kun je genieten van extra functies. Eén van de extra functies die je kunt draaien is het Wild symbool. Dit symbool kan de kans op winst vergroten en dat komt door de vervangende functie. Onderbroken combinaties kunnen door de Wild gecompleteerd worden. Zo zal jij als speler alsnog een winst uitbetaald krijgen. Het Wild symbool is erg interessant en ook heeft de Hot 4 Shot Deluxe gokkast een bonusfeature. Tijdens het bonusspel kun je te gekke geldprijzen behalen en dat kan al snel een leuke uitbetaling opleveren.

Speel gratis of zet echt geld in

Lijkt het je leuk om de Hot 4 Shot Deluxe gokkast te spelen? Kies dan voor gratis oefenen of voor echt geld spelen. De Hot 4 Shot Deluxe gokkast kan gratis gespeeld worden wanneer je hem eerst wilt leren kennen. Je ontvangt dan een virtueel speeltegoed waarmee je de rollen van het spel gratis kunt laten draaien. Tijdens deze modus kun je het spel goed leren kennen zonder dat je het risico loopt om echt geld te verliezen. Gratis oefenen kan ervoor zorgen dat je jezelf goed kunt voorbereiden. Je komt te weten hoe het spel precies werkt en op welke manier je een winst kunt behalen. Ken je het spel goed genoeg? Dan kun je voor echt geld gaan spelen. Je moet dan wel rekening houden met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Je kunt de rollen van het spel laten draaien voor minimaal €0,20 per draai. Wil je met hogere inzetten spelen? Dan is dat mogelijk tot maximaal €200 per draai.