Multiplayer gokkasten online spelen
3 Fruits Win Double Hit

3 Fruits Win Double Hit review

Vallen kleurrijke spellen bij jou goed in de smaak? Sla dan zeker de 3 Fruits Win Double Hit gokkast niet over. Je speelt dit spel met de kwaliteiten van spel provider Playson. Als je dit spel gaat spelen zal je kunnen rekenen op 2 speelvelden. Elk speelveld bestaat uit 5 rollen en laat 15 symbolen per speelronde zien. Je kunt dit spel gaan spelen met verschillende stukken fruit. Er worden kersen, citroenen, pruimen, sinaasappels, watermeloenen en druiven gedraaid. Er zijn ook gouden sterren en rode zevens aanwezig.

Schop het tot een winst

Win prijzen door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet uit identieke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Zorg er altijd voor dat een combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Een combinatie die onderbroken wordt kan namelijk geen winst meer opleveren. Combinaties mogen bij dit spel zowel van links naar rechts als van rechts naar links gedraaid worden. Er is een RTP van 95,56% actief. Spelen is mogelijk voor minimaal €0,01 per draai en maximaal €5 per draai.

Wild symbolen en Scatters

Dit spel kan worden gespeeld met Wild symbolen en Scatter symbolen. Dit zal al snel je aandacht trekken. De Wild heeft een vervangende functie te bieden en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan win je alsnog prijzen. Maak ook gebruik van het Scatter symbool die aanwezig is. Deze herken je aan de gouden ster. De Scatter levert prijzen op zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen.