Multiplayer gokkasten online spelen
Diamond Wins Hold and Win

Diamond Wins Hold and Win

Laat je graag online de spanning hoog oplopen? Speel dan zeker eens op de Diamond Wins Hold and Win gokkast. Playson heeft dit spel voorzien van een thema over fruit. Je draait kersen, sinaasappels, citroenen, pruimen, peren, druiven en watermeloenen. Daarnaast verschijnen er ook gouden bellen, rode zevens en diamanten. Vooral de diamanten zijn belangrijk bij dit spel, want hier kun je jackpot prijzen mee winnen. Hoe dat precies zit? Dat ontdek je in deze review.

Gebruik 10 winlijnen

Er wordt gebruik gemaakt van 5 rollen en 10 winlijnen als je voor de Diamond Wins Hold and Win gokkast kiest. Je ziet per rol 3 symbolen verschijnen en daardoor wordt er gespeeld met 15 symbolen per draai. Win prijzen door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 identieke symbolen bestaan. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Volgt de combinatie één van de 10 winlijnen? Dan win je een welverdiende geldprijs. De inzetlimieten van dit spel liggen ruim. Er kan minimaal €0,20 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai. De RTP van dit spel? Die ligt op 95,52%.

Jackpot prijzen aanwezig

Uiteraard wil je graag één van de jackpot prijzen winnen. Dit spel biedt een Mini Jackpot, een Major Jackpot en een Grand Jackpot. Om een jackpot te kunnen winnen moet je zoveel mogelijk diamanten draaien. Draai je 6 diamanten op de rollen? Dan wordt het bonusspel geactiveerd en kun jij voor jackpot prijzen spelen. Draai je een diamant met daarop Mini, Major of Grand? Dan komt de bijbehorende jackpot naar je toe. Verder biedt dit spel ook Wild symbolen met een vervangende functie.