Multiplayer gokkasten online spelen
Fruit Xtreme

Fruit Xtreme

Online worden er veel spellen aangeboden en daar is de Fruit Xtreme gokkast er één van. Gokken op dit spel is zeker de moeite waard, want voordat je het weet val je in de prijzen. De spanning zal al snel hoog oplopen zodra je de rollen voor geld laat draaien. Dit spel kan worden gespeeld met een totaal van 5 rollen en met 3 symbolen per rol. Daardoor wordt er gespeeld met 15 symbolen per draai. Je kunt deze gokkast spelen met een inzet naar keuze. Er kan minimaal €0,10 per draai worden geplaatst en maximaal €100 per draai. Door de ruime inzetlimieten kun je altijd een gokje wagen met een inzet die binnen jouw budget past.

Winnen met fruitsymbolen

Win met de Fruit Xtreme gokkast hoge prijzen door op de rollen combinaties te vormen met stukken fruit. Op de rollen draai je kersen, pruimen, citroenen, sinaasappels en watermeloenen. Gouden sterren, rode zevens en BAR symbolen zullen ook niet ontbreken. Je wint prijzen zodra je met minimaal 3 identieke symbolen een combinatie vormt. Dit moet van links naar rechts op één van de 5 winlijnen. Combinaties moeten altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden.

Scatter symbolen en vermenigvuldigers

Zodra je dit spel gaat spelen zal je een gokje kunnen wagen met extra functies. Je kunt daarmee de kans op winst vergroten en hoge prijzen winnen. Maak onder andere gebruik van het Scatter symbool. Deze herken je aan de gouden ster. De Scatter kan prijzen opleveren zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen. Win ook prijzen met vermenigvuldigers. Bij het draaien van 9, 12 of 15 identieke stukken fruit zal je een x3, x4 of x5 vermenigvuldiger ontvangen.