Multiplayer gokkasten online spelen
Fruits & Clovers: 20 Lines

Fruits & Clovers 20 Lines

Online kun je ook Playson gokkasten spelen en daar is de Fruits & Clovers 20 Lines gokkast er één van. Bij dit spel staan fruit en klavers centraal. Je ziet dit goed terug aan de grafische elementen die het spel gekregen heeft. Op de rollen draai je kersen, sinaasappels, citroenen, druiven, watermeloenen en de bekende klavertjes vier. Je ziet ook rode zevens en gouden sterren voorbij komen. Dit spel biedt 5 rollen en wordt gespeeld met 15 symbolen per draai.

Winstgevend spelen

Voordat je het weet val je in de prijzen met de Fruits & Clovers 20 Lines gokkast. Dit spel wordt voor de winst gespeeld met een RTP van 96,51%. Spelen kan voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai. Dit spel biedt eerlijke kansen op winst en levert prijzen op zodra jij complete combinaties vormt. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt dit spel met 20 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen.

Mis extra functies niet

Dacht je dat er alleen geldprijzen gewonnen konden worden met de Fruits & Clovers 20 Lines gokkast? Dan heb je het mis. Je kunt namelijk ook extra functies gebruiken. Met de extra functies kun je de kans op winst vergroten. Er is onder andere een Wild symbool toegevoegd en deze herken je aan het klavertje vier. De Wild dient als ieder ander symboolsoort, maar de Scatter telt niet mee. Je kunt met de Wild zelfs onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. De aanwezige Scatter symbolen leveren prijzen op zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen. Dit maakt het zeker interessant.