Multiplayer gokkasten online spelen
Voor echt geld spelen met 0 bonus
Fruity Crown: 100 Lines

Fruity Crown: 100 Lines gokkast

Er zijn al veel spellen ontwikkeld door provider Playson en daar is de Fruity Crown: 100 Lines gokkast er één van. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een thema over fruit. Het spel kan worden gespeeld met 5 symbolen en met 4 symbolen per rol. Daardoor kun je rekenen op 20 symbolen per draai. Laat je de rollen van de Fruity Crown: 100 Lines gokkast draaien? Dan zie je kersen, pruimen, sinaasappels, citroenen, peren, druiven en watermeloenen voorbij komen. Daarnaast draai je ook gouden kronen, blauwe sterren, gouden sterren en gouden zevens.

Win prijzen

Om te kunnen winnen met dit spel van Playson zal je de rollen moeten laten draaien voor geld. Je kunt het tot een winst schoppen door een combinatie te vormen. Waar een combinatie aan moet voldoen? Dat is onder andere het laten zien van minimaal 3 identieke symbolen. Daarnaast moet elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Volgt de combinatie één van de 100 winlijnen en is dit vanaf de meest linkse rol naar rechts? Dan komt er een welverdiende geldprijs jouw kant op. De Fruity Crown: 100 Lines gokkast heeft een RTP van 95,92% voor jou te bieden en er kan gespeeld worden voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Spelen met extra functies

Je hebt het mis als je dacht dat er alleen geldprijzen gewonnen konden worden met dit spel. Er zijn door Playson namelijk ook extra functies toegevoegd. Maak onder andere gebruik van het Wild symbool. Deze dient als ieder ander standaard symboolsoort en kan daardoor onderbroken combinaties laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan win je alsnog een geldprijs. Dit spel biedt ook Scatter symbolen aan. Zij voorzien jou van prijzen zonder een combinatie te vormen of winlijnen te volgen.

BetCity
idealmastercardvisamaestro
BetCity Screenshots
BetCity Homepage
Betcity games
Betcity Screenshot