Multiplayer gokkasten online spelen
Imperial Fruits: 100 Lines

Imperial Fruits: 100 Lines

Vermaak jezelf bij het online casino met de Imperial Fruits: 100 Lines gokkast. Playson heeft dit spel ontwikkeld en voor jou op de markt gebracht met een hoge kwaliteit. Wie van kleurrijke speelvelden houdt zal van dit spel geen genoeg kunnen krijgen. Je draait op een totaal van 5 rollen kersen, sinaasappels, pruimen, citroenen, peren, watermeloenen en druiven. De gouden kronen, blauwe sterren, gouden sterren en rode zevens zullen ook niet ontbreken. Je speelt dit spel met 20 symbolen per speelronde en daardoor is een prijs al snel behaald.

Combinaties vormen

Win prijzen met de Imperial Fruits: 100 Lines gokkast door op de rollen combinaties te vormen. Het is de bedoeling dat je een combinatie laat bestaan uit minimaal 3 identieke symbolen. Je moet ervoor zorgen dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Er zijn maar liefst 100 winlijnen te vinden bij dit spel en daar moet elke combinatie er één van volgen. Je kunt met dit spel prijzen winnen op basis van een RTP die op 96,42% ligt. Gokken op dit vrolijke en fruitige spel van Playson is mogelijk voor minimaal €0,20 per draai. De maximale inzet die per draai geplaatst kan worden ligt op €100.

Scatters en Wild symbolen

Sla ook zeker de Scatter symbolen en Wild symbolen niet over die dit spel te bieden heeft. De Scatters herken je aan de gouden sterren en zilveren sterren. Hier kun je prijzen mee winnen op alle posities op de rollen. De Wild symbolen herken je aan de gouden kroon. Zij bieden een vervangende functie en kunnen onderbroken combinaties laten completeren. Zo ontvang je alsnog een geldprijs.