Multiplayer gokkasten online spelen
Joker Expand: 40 Lines

Joker Expand: 40 Lines

Playson weet maar al te goed hoe ze jou als speler kunnen vermaken en dit hebben ze weer duidelijk weten te bewijzen met de Joker Expand: 40 Lines gokkast. Als je dit spel gaat spelen hoef je er niet bang voor te zijn dat de verveling toe zal slaan. Je speelt dit spel namelijk met hoge kansen op winst en voor leuke uitbetalingen. Voor de winst spelen op dit spel kan met 5 rollen en met 20 symbolen per draai. Je vult de rollen met stukken fruit en daardoor wordt het spel erg kleurrijk gemaakt. Dit spel trekt je aandacht met sinaasappels, kersen, pruimen, citroenen, peren, watermeloenen en druiven. Daarnaast draai je ook jokers, zilveren sterren, gouden sterren en rode zevens.

Ontdek hoe jij wint

Je wilt maar één ding tijdens het spelen van gokkasten en dat is het winnen van geld. Dan zit je bij de Joker Expand: 40 Lines gokkast op de juiste plek, want dit spel heeft mooie prijzen voor je klaarstaan. Dit spel pakt winstgevend uit zodra je complete combinaties vormt. Dit moet met minimaal 3 identieke symbolen. Combinaties moeten op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Gebeurd dat van links naar rechts en op één van de 40 winlijnen? Dan val jij in de prijzen. Dit spel biedt een RTP van 96,49%.

Zijn er extra functies?

Gokken op dit spel is ook mogelijk met extra functies. Je kunt onder andere gebruik maken van Wild symbolen. Zij bieden een vervangende functie. Draai je een onderbroken combinatie? Dan is het te hopen dat er een Wild op de rollen is verschenen. Deze kan dan het verkeerde symboolsoort vervangen. Zo wordt de onderbroken combinatie gecompleteerd. Je valt daardoor alsnog in de prijzen. Gebruik ook de Scatter symbolen, die aan de sterren te herkennen zijn. Je kunt daar winsten mee behalen op alle posities op de rollen.