Multiplayer gokkasten online spelen

Multiplayer gokkast ervaring

Afgelopen week weer eens een gokhal bezocht. Dit keer was mijn oog gevallen op de Krijco te Harderwijk. Ik ben zelf een fanatieke roker dus direct naar de rokershok toegelopen. Een prachtige sfeer met diverse speelautomaten, uiteenlopend van roulette, punto banco en klassieke gokkasten staan er voor je klaar. Ik kon het natuurlijk niet laten om eens een gokje te wagen op één van de Multiplayer gokkasten. Dit keer was het de Multiplayer gokkast zelf. Zoals iedereen wel weet kost het spelen op een gokkast als deze best wat knaken, wil je er wat uithalen. Hierom had ik dan ook 200 euro op zak. Ik spreek altijd vooraf een limiet met mezelf af en dat was dit keer dus 200 euro geworden. Ik neem geen pinpas of creditcard mee want als je eenmaal je 200 euro in de Multiplayer gokkast hebt zitten dan ga je weer pinnen en verlies je nog meer… en dat is niet de bedoeling!

Multiplayer gokkast spelen

Ik gooi mijn eerste 50 euro in de gokkast en steek een sigaretje op. Ik ontving hiervoor 500 punten en begon punten op te sparen. Hiervoor kan je klikken op ‘to credits`. Rustig hijsend aan mijn sigaret zie ik de punten naar de twee spellen toegespeeld worden. Nadat deze overgezet waren vanaf mijn balans ben ik gaan spelen met een inzet van 2 credits. Ik pakte hierbij een paar prijzen van 30 credits en 14 credits. Bij een inzet van 2 credits kun je namelijk met drie citroenen, sinaasappels, kersen of blauwe bessen 14 credits winnen. Ook kwamen er nog een keer drie bellen in beeld voor een prijs van 30 credits. Zo snel als je prijzen wint op de Multiplayer gokkast, zo snel kunnen ze ook weer weg zijn, en weg waren ze!

Mijn volgende 100 euro

Na twee of drie sigaretjes heb ik mijn volgende 100 euro er alweer in zitten. Spelend op twee gokkasten tegelijk op één speelautomaat brengt enorm veel spanning met zich mee. Automatisch ga je al meer roken van de spanning en adrenaline die je krijgt bij het winnen van een mooie prijs. Op een gegeven moment sta ik al op 800 credits, 300 credits op de linker gokkast en 500 credits op de rechter gokkast. Ik bedacht dat het maar eens tijd werd voor een hogere inzet op de Multiplayer gokkast. Ik speelde op dit moment al met 20 credits per draai. Hierbij kun je kans maken op een hoofdprijs van 400 credits bij drie geldzakken op een actieve winlijn.

Grote prijs!

De eerste grote prijs viel pas na een uur, maar dan heb je ook wat! Drie geldzakken met daarop jackpots weergegeven vielen op de linker gokkast. Ik was in één klap 40 euro rijker en 400 credits werden bijgeschreven op het saldo. Rechts had ik ook nog altijd 220 credits staan. Dit was de ultieme Multiplayer gokkast ervaring, want nu kon ik nog hogerop gaan spelen. Ik ben met de maximale inzet van 40 credits gaan spelen met het linker spel en het rechter spel speelde ik met inzetten van 5 credits per keer (deze verliep minder goed). Prijs na prijs pakte ik op het linker spel en een grote prijs van 800 credits volgde met drie zevens op rij. Vervolgens pakte ik de volgende beurt weer een prijs van 740 credits met drie aardbeien op rij. Op dit moment stond ik al op 2400 credits links en 270 credits rechts.

Uitbetalen

Ik ken mijn grenzen en had vooraf al met mezelf afgesproken om bij 200 euro winst te stoppen. Na nog een uur doorspelen met een maximale inzet op de Multiplayer gokkast en wat leuke prijzen van 320 credits en 640 credits, stond ik op een gegeven moment op 3900 credits (beide spellen bij elkaar opgeteld). Dit is €390 in totaal en ik had er €150 in zitten. De winst was dus €240 in totaal. Voor mijzelf was dit een leuke Multiplayer gokkast ervaring, maar ik weet ook dat je snel geld kan verliezen op deze gokkasten. Al met al, een zeer leuke avond gehad in de Krijco speelhal te Harderwijk en met een mooie winst op zak de speelhal verlaten. Hopelijk gaat het jullie ook zo goed af bij het spelen op deze speelautomaten.