Multiplayer gokkasten online spelen
Phoenix Fire

Phoenix Fire

Spelen bij het online casino kan onder andere op de Phoenix Fire gokkast en dit spel kan zeker interessant worden. Playson heeft dit spel voorzien van 5 rollen en van 3 symbolen per rol. Daardoor kan er per speelronde met 15 symbolen gespeeld worden. Je kunt dit spel gaan spelen met fruit en vuurvogels. Op de rollen draai je de vuurvogel met een rode gloed. Stukken fruit als sinaasappels, kersen, pruimen, citroenen, watermeloenen en druiven komen ook voorbij. Gouden bellen en rode zevens zijn ook door Playson toegevoegd.

Hoe kun je winnen?

Je kunt dit spel gaan spelen met eerlijke kansen op winst en de RTP ligt op 96,05%. Wil je een winst behalen? Dan moet je combinaties vormen. Dit moet met identieke symbolen en dat moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat een combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Je moet ervoor zorgen dat elke combinatie één van de 10 winlijnen volgt. Bij de Phoenix Fire gokkast mag dat van links naar rechts en van rechts naar links. In de prijzentabel vind je terug op welke winsten jij kans maakt.

Extra functies toegevoegd

Om het voor jou als speler nog leuker te maken dan het al is, heeft Playson extra functies toegevoegd. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Dit spel kan onder andere met Wild symbolen gespeeld worden. Deze herken je aan de vuurvogel. De Wild kan onderbroken combinaties laten completeren, dankzij zijn vervangende functie. Je ontvangt dan alsnog geldprijzen. Mis ook de respins niet die dit spel voor jou te bieden heeft!