Multiplayer gokkasten online spelen
Red Chilli Wins

Red Chilli Wins gokkast

Sla online geen Playson gokkasten over die jou van mooie prijzen kunnen voorzien, bijvoorbeeld de Red Chilli Wins gokkast. Dit spel kan al snel mooie uitbetalingen opleveren. Je speelt dit spel voor de winst met stukken fruit. Kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven en watermeloenen zullen niet ontbreken bij dit spel. Daarnaast verschijnen er ook rode zevens en rode hete pepers op de rollen. Er wordt gespeeld met 5 rollen en per rol zie je 3 symbolen verschijnen. Er wordt dus gespeeld met 15 symbolen per draai. Zet je eigen geld in op dit spel van Playson? Dan vliegen de uitbetalingen rond je oren.

Prijzen winnen op 9 winlijnen

Kun je niet meer wachten tot dat je zelf met dit spel aan de slag kunt gaan? Dan is het belangrijk om te weten hoe het spel winsten op kan leveren. Je kunt prijzen winnen door combinaties te vormen. Bij de Red Chilli Wins gokkast moet dat met minimaal 3 identieke symbolen. Dit moet op aaneengesloten rollen en op één van de 9 winlijnen. Combinaties mogen zowel van links naar rechts als van rechts naar links gedraaid worden. Dit spel biedt een RTP van 96,07%.

Wilds en vermenigvuldigers

Gokken op de Red Chilli Wins gokkast wordt ook al snel interessant door de extra functies die toe zijn gevoegd. Je kunt op de rollen onder andere Wild symbolen draaien deze herken je aan de rode hete peper. De Wild biedt een vervangende functie en kan daarmee alle symboolsoorten vervangen. Zo kun je ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog in de prijzen valt. De Wild kan ook een x1, x3 of x5 vermenigvuldiger opleveren.