Multiplayer gokkasten online spelen
Sevens & Fruits 20 Lines

Sevens and Fruits: 20 Lines

Online een gokje wagen voor mooie prijzen is onder andere mogelijk op de Sevens and Fruits: 20 Lines gokkast. Dit spel is op de markt gebracht door spel provider Playson en daardoor hoef je aan de kwaliteit niet te twijfelen. Je speelt dit spel met 5 rollen en met 15 symbolen per draai. Op de rollen worden er mooie stukken fruit gedraaid. De bekende kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven en watermeloenen zorgen voor een kleurrijke uitstraling. Dit spel raakt dan ook zeker niet verveelt.

Winnen op 20 winlijnen

Het winnen van prijzen is jouw doel tijdens het spelen van de Sevens and Fruits: 20 Lines gokkast. Goed nieuws, want dit spel kan zeker mooie uitbetalingen opleveren. Hier moet je uiteraard wel wat voor doen. Vorm combinaties met minimaal 3 identieke symbolen en laat deze één van de 20 winlijnen volgen. Zorg ervoor dat dit op aaneengesloten rollen gebeurd en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Voor elke complete combinatie wordt jij beloond met een toffe uitbetaling. Gokken voor de winst op dit Playson spel is zeker de moeite waard. De RTP ligt namelijk hoog, op maar liefst 96,31%.

Ontdek Wilds en Scatters

Alsof het winnen van geldprijzen nog niet genoeg is, heeft Playson ook extra functies toegevoegd. Dit spel heeft Wild symbolen en Scatter symbolen te bieden. Wild symbolen hebben een vervangende functie gekregen en kunnen jou een handje helpen bij een onderbroken combinatie. Ze kunnen dan het verkeerde symboolsoort vervangen en zo de onderbroken combinatie laten completeren. Je ontvangt dan alsnog een geldprijs. Mis ook de Scatter symbolen niet, want zij voorzien jou van prijzen zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen.