Multiplayer gokkasten online spelen
Stars & Fruits Double Hit

Stars & Fruits Double Hit

Online worden er veel Playson spellen aangeboden en daar is de Stars & Fruits Double Hit gokkast er één van. Als je dit spel bij het online casino gaat spelen zal je kunnen rekenen op een totaal van 5 rollen. Je kunt het spel gaan spelen met 3 symbolen per rol en daardoor met 15 symbolen per draai. Het spel heeft 2 speelvelden te bieden en daardoor kan er al snel een winst behaald worden. Er kunnen prijzen gewonnen worden met verschillende stukken fruit. Kersen, citroenen, pruimen, sinaasappels, druiven en watermeloenen zijn onmisbaar bij dit spel. Rode zevens en gouden sterren trekken ook al snel je aandacht.

Win op 5 winlijnen

Met een RTP van 95,46% kan dit spel voor de winst gespeeld worden. Je wint prijzen met de Stars & Fruits Double Hit gokkast door complete combinaties te vormen. Combinaties moeten minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Er zijn 5 winlijnen te vinden bij dit spel en daar moet elke combinatie er één van volgen. Je kunt dit spel gaan spelen met ruime inzetlimieten. Er kan minimaal €0,40 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai.

Wilds en Scatters gebruiken

Kies je ervoor om met de Stars & Fruits Double Hit gokkast aan de slag te gaan? Reken er dan ook maar op dat je van extra functies gebruik kunt maken. Het Wild symbool is er daar één van. De Wild biedt een vervangende functie. Hij kan daardoor goed van pas komen bij een onderbroken combinatie. Deze kan hij completeren en zo kun je alsnog een winst uit laten betalen. Mis ook het Scatter symbool niet. Deze levert prijzen op zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen.