Multiplayer gokkasten online spelen
Sunny Fruits Hold and Win

Sunny Fruits: Hold and Win

Bij het online casino hoef je jezelf geen moment te vervelen en zeker niet als je voor de Sunny Fruits: Hold and Win gokkast kiest. De spel provider achter deze kleurrijke gokkast is niemand minder dan Playson. Er kan daardoor altijd gerekend worden op een hoge kwaliteit een eerlijke kansen op winst. Dit spel kan worden gespeeld met een totaal van 5 rollen en met 15 symbolen per draai. Het thema van deze gokkast heeft alles te maken met fruit. Je draait kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, peren, druiven en watermeloenen. Er is ook een rode zeven, een zon en een rode hete pepers aanwezig.

Hoe win ik prijzen?

Val in de prijzen met de Sunny Fruits: Hold and Win gokkast door op de rollen van het spel combinaties te vormen die compleet zijn. Voor jou als speler is het belangrijk om te weten waar een combinatie aan moet voldoen. Allereerst willen we aan je meegeven dat elke combinatie uit minimaal 3 identieke symbolen moet bestaan. Het is aan jou als speler om ervoor te zorgen dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet van links naar rechts en op één van de 10 winlijnen. Spelen voor de winst op dit spel is mogelijk met een RTP van 95,05% en met een inzet naar keuze. Plaats minimaal €0,10 per draai en maximaal €100 per draai.

Wild symbolen ontdekken

Jouw aandacht zal al snel getrokken worden door de Wild symbolen die dit spel te bieden heeft. De Wild herken je aan de hete peper. Wat het Wild symbool zo interessant maakt? Dat is het feit dat hij een vervangende functie heeft. Je kunt de Wild daardoor goed gebruiken bij een onderbroken combinatie. Hij vervangt dan het verkeerde symboolsoort en daardoor kun je alsnog een winst uit laten betalen. Het Wild symbool maakt het spelen van de Sunny Fruits: Hold and Win gokkast nog leuker dan het al is!