Multiplayer gokkasten online spelen
Super Burning Wins Respin

Super Burning Wins: Respin

Uiteraard wil je jezelf goed kunnen vermaken bij het online casino en dat is onder andere mogelijk met de Super Burning Wins: Respin gokkast. Aan de kwaliteit van het spel zal het zeker niet liggen, want dit spel is ontwikkeld door provider Playson. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je mee worden genomen naar een totaal van 3 rollen. Op elke rol verschijnen er 3 symbolen, waardoor er gespeeld kan worden met 9 symbolen per draai. Je speelt de Super Burning Wins: Respin gokkast voor minimaal €0,10 per draai. Wil je met hogere inzetten een gokje wagen? Dan is dat mogelijk tot maximaal €100 per draai.

Gebruik fruit voor winst

Dit spel kan online worden gespeeld voor mooie prijzen. Je wint geld door op de rollen combinaties te vormen met stukken fruit. Dit is mogelijk met kersen, sinaasappels, citroenen of pruimen. Gouden bellen, rode zevens, BAR symbolen en een zwarte X worden ook op de rollen gedraaid. Laat in een combinatie minimaal 3 identieke symbolen zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Deze gokkast biedt 5 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Spelen voor de winst kan met een RTP van 96%.

Respins en vermenigvuldigers

Playson heeft ook extra functies toegevoegd aan dit spel. Je kunt onder andere respins activeren, waardoor de rollen gratis kunnen draaien. Op die manier is het mogelijk om gratis prijzen te winnen. Daarnaast heeft dit spel ook vermenigvuldigers te bieden. Laat jij het volledige speelveld vullen met hetzelfde symbool? Dan wordt er een x2 vermenigvuldiger geactiveerd.