Multiplayer gokkasten online spelen
Wild Burning Wins 5 Lines

Wild Burning Wins: 5 Lines

Wie een gokje gaat wagen op Playson gokkasten kan zich al snel goed vermaken en zeker als er voor de Wild Burning Wins: 5 Lines gokkast gekozen wordt. Met een totaal van 3 rollen en 9 symbolen per draai kan dit spel voor de winst worden gespeeld. Dit spel kan winstgevend uitpakken en voor de nodige spanning zorgen. Je kunt een gokje wagen op dit Playson spel met ruime inzetlimieten. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai. Hoe hoger de inzet die je plaatst, hoe hoger de prijzen die je wint.

Win met stukken fruit

Ga je met dit spel aan de slag? Dan kun je rekenen op kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven en watermeloenen. Je draait ook gouden bellen en rode zevens. Dit spel kan met een RTP van 96,3% voor de winst worden gespeeld. Als je de Wild Burning Wins: 5 Lines gokkast gaat spelen zal je het tot een winst kunnen schoppen met een complete combinatie. Je moet een combinatie vormen met minimaal 3 identieke symbolen. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Dit spel heeft 5 winlijnen gekregen. Daar moet elke combinatie er één van volgen. Ontdek in de prijzentabel op welke winsten jij kans maakt.

Dit zijn de extra functies

Niet alleen kun je prijzen winnen met de Wild Burning Wins: 5 Lines gokkast, want ook heeft dit spel extra functies te bieden. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Het Wild symbool is daar een goed voorbeeld van. Daar kun je alle standaard symboolsoorten van het spel mee vervangen. Je kunt daar dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan komt er alsnog een winst jouw kant op. Dit spel biedt ook vermenigvuldigers aan en een bonuswiel. Redenen genoeg dus om met de Wild Burning Wins: 5 Lines gokkast aan de slag te gaan!